Østjysk Belægning & Have

Telefon

Stenterrasser

Hvordan ser din drømmeterrasse ud?

En terrasse er ikke bare en terrasse

For de fleste er terrassen det ultimative yndlingssted at opholde sig i sommermånederne. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at terrassen har det rigtige look og kan holde i mange år. Ønsker du dig en stenterrasse af flotte herregårdssten eller betonfliser? Der findes et hav af forskellige fliser og stentyper, og der findes lige så mange størrelser, længder og mønstrer, terrassen kan laves i. Det er helt op til dig.

Skal vi hjælpe dig på vej? Du er altid velkommen til at give os et kald!

Skal din gamle stenterrasse have en overhaling?

Generelt holder en stenterrasse rigtig godt, og det er også derfor, de er populære. Dog er vores danske vejr hårdt ved de fleste materialer – også sten. Er din terrasse blevet for slidt, for gammeldags at se på, eller vil du gerne have den udvidet eller i en anden form, hjælper vi dig på vej. Om vi skal renovere den gamle, eller om vi skal lægge helt nye sten i et andet materiale og mønster, er op til dig.

Hos Østjysk Belægning & Have får du en stenterrasse, du kan være stolt af! Ring til os i dag, så vi kan høre om dit projekt.

 

 

Services

Hvad vi ellers tilbyder

Private

Erhverv

Haveanlæg på Djursland

Haveanlæg

Havedesign på Djursland

Havedesign

Brolægning og belægning

Brolægning

Træterrasser

Træterrasser/hegn

VI SERVICERE ALLE TYPER KUNDER

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Østjysk Belægning & Have

Om os

Høj kundetilfredshed

Vi er stolte af, at vi har glade kunder, for glade kunder kommer ikke af sig selv. De kommer, når de er tilfredse med det stykke arbejde, vi har lavet. Derfor kan vi også med ro i maven sige, at vi er dygtige til vores arbejde, og vi værner om kvaliteten. Vi har fagligheden, du har drømmene, og sammen kan vi skabe det perfekte uderum hjemme ved dig.

 

Anbefalinger