Østjysk Belægning & Have

Telefon

Om os

Høj kundetilfredshed

Om os

Østjysk Belægning & Have har eksisteret siden 2016, men vi har meget mere erfaring end det – hele 18 år for at være præcis. Hos os er det passionen for faget, der driver værket. Det tilfredsstillende resultat, når en opgave er afsluttet, giver os energi til mere, og når vores kunder er glade, er vi glade.

Firmaet er startet af André Christensen. Efterhånden som opgaverne blev flere og flere, kom der er også flere på holdet. Vi favner anlægsgartneri, belægning, udgravning osv., og vi kan lave det meste, som vores kunder ønsker. Skulle der være noget, vi ikke selv kan løse, så har vi heldigvis gode samarbejdspartnere, vi kan hive med på arbejde. Det giver en stor fleksibilitet!

Siden 2016 er der ikke bare kommet flere medarbejdere i forretningen. Vi har også fået vores egen lille maskinpark, fx har vi en minilæsser og en minigraver, så vi er helt klar, når du skal have lavet noget, der kræver mere end almindelige muskler.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med dine drømmehave!

 

Års erfaring

Kanon arbejde!
Top service!
Folk der ved hvad de laver 
Ville klart vælge dem igen en anden gang

 

Nickas Bach

VI SERVICERE ALLE TYPER KUNDER

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Østjysk Belægning & Have

Om os

Høj kundetilfredshed

Vi er stolte af, at vi har glade kunder, for glade kunder kommer ikke af sig selv. De kommer, når de er tilfredse med det stykke arbejde, vi har lavet. Derfor kan vi også med ro i maven sige, at vi er dygtige til vores arbejde, og vi værner om kvaliteten. Vi har fagligheden, du har drømmene, og sammen kan vi skabe det perfekte uderum hjemme ved dig.

 

Anbefalinger