Østjysk Belægning & Have

Telefon

Brolægning

Skal din indkørsel være lige så lækker som din bil?

Alt i bro- og belægning

Noget af det, vi laver allermest, er indkørsler til den private bolig. Her er det typiske stykke arbejde at få en almindelig kedelig indkørsel til at matche resten af huset – for indkørslen behøver bestemt ikke at være kedelig. Du kan sagtens få en indkørsel, der skiller sig ud og er flot ved at bryde de almindelige fliser med et mønster i granit chaussésten eller andet. Det kræver bare de rette materialer og den rette mand til opgaven.

Stien, højbedet, støttemuren, bålpladsen, et bette vandløb – alt i bro- og belægning

Det er selvfølgelig ikke kun indkørsler, vi laver. Har du fx set dig varm på flotte stier rundt om huset, et højbed i haven eller en bålplads nede i hjørnet, er du velkommen til at få os til at se på sagerne. Vi rådgiver dig gerne, så du får det resultat, du ønsker. Det kan nemlig være noget af en jungle, når du skal finde fliser eller sten. De skal både passe til huset, til haven, til dit behov og din stil. Skal du have natursten, brosten eller måske granitsten? Der er mange forskellige muligheder, som hver især har sine fordele.

Er du i tvivl? Giv os et kald!

Hvordan ser din drømmeterrasse ud?

En terrasse er ikke bare en terrasse. For de fleste er terrassen det ultimative yndlingssted at opholde sig i sommermånederne. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at terrassen har det rigtige look og kan holde i mange år. Ønsker du dig en stenterrasse af flotte herregårdssten eller betonfliser? Der findes et hav af forskellige fliser og stentyper, og der findes lige så mange størrelser, længder og mønstrer, terrassen kan laves i. Det er helt op til dig.

Skal vi hjælpe dig på vej? Du er altid velkommen til at give os et kald!

Skal din gamle stenterrasse have en overhaling?

Generelt holder en stenterrasse rigtig godt, og det er også derfor, de er populære. Dog er vores danske vejr hårdt ved de fleste materialer – også sten. Er din terrasse blevet for slidt, for gammeldags at se på, eller vil du gerne have den udvidet eller i en anden form, hjælper vi dig på vej. Om vi skal renovere den gamle, eller om vi skal lægge helt nye sten i et andet materiale og mønster, er op til dig.

Hos Østjysk Belægning & Have får du en stenterrasse, du kan være stolt af! Ring til os i dag, så vi kan høre om dit projekt.

 

Services

Hvad vi ellers tilbyder

Private

Erhverv

Haveanlæg på Djursland

Haveanlæg

Havedesign på Djursland

Havedesign

Brolægning og belægning

Brolægning

Træterrasser

Træterrasser/hegn

VI SERVICERE ALLE TYPER KUNDER

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Østjysk Belægning & Have

Om os

Høj kundetilfredshed

Vi er stolte af, at vi har glade kunder, for glade kunder kommer ikke af sig selv. De kommer, når de er tilfredse med det stykke arbejde, vi har lavet. Derfor kan vi også med ro i maven sige, at vi er dygtige til vores arbejde, og vi værner om kvaliteten. Vi har fagligheden, du har drømmene, og sammen kan vi skabe det perfekte uderum hjemme ved dig.

 

Anbefalinger