Østjysk Belægning & Have

Telefon

Stentæpper

stentæpper nyhed 2024

 

Hvad er Daltex stentæpper

Daltex Stentæpper er en overfladeløsning der kan tåle let kørende trafik. Produktet er en blanding af sten som granit og kvarts der bliver blandet med epoxy, for at skabe en stærk og holdbar overflade. Stenene fås i mange forskellige farver og epoxyen er UV-resistent for at forhindre misfarvning over tid. På grund af den måde, det blandes på, er der små mellemrum mellem stenene, hvilket giver et vandgennemtrængeligt system. Daltex stentæpper kan udlægges på eksisterende eller ny beton eller asfalt for at skabe smukke stentæpper til indkørsler, stier og parkeringspladser eller lette trafikoverflader.

Med Daltex stentæpper kan I skabe en skræddersyet og unik løsning, der passer perfekt til jeres hjem. Belægningen er ikke kun smuk, den er også ekstremt slidstærk og kan holde i mange år uden behov for reparation eller udskiftning. Så hvorfor ikke give jeres udendørsarealer et unikt udseende der holder. Daltex stentæpper fordi jeres hjem fortjener at se spektakulært ud, og med denne innovative løsning kan I skabe et elegant og stilfuldt udtryk, der vil imponere alle, der besøger jer.

 

Fordele ved Daltex stentæpper frem for traditionel belægning

Daltex Stentæpper
Asfalt
Beton
Flise Belægning
Andre epoxy blandede stenprodukter
Farvestabil
Gennemtrængelige
skridsikker
Ukrudtsbestandig
Frostbestandig
Problemfri

Hvorfor vælge Daltex stentæpper

  • Unik og farvestabil belægning som holder sig flot i mange år. Da det er UV resistent, giver producenten 15 års Garanti på farverne.
  • Vandgennemtrængelig overflade. Slut med vandpytter og oversvømmelser.
  • Ukrudtsbestandig, minimal vedligeholdelse.
  • Skridsikker, undgå faldulykker og forstuvede ankler.
  • Frostbestandig selv om vandet trænger igennem kan det holde til de kolde vintre med hård frost.
  • Lang levetid da det holder sig pænt i mange år modsat almindelige betonfliser det tit er grimme allerede efter få år i det danske klima.
  • Let at rengøre og vedligeholde. Slut med at ligge på alle fire og plukke ukrudt.
  • Der stilles ingen krav til afvandingsfald så belægningen kan laves helt plan.
  • Ubegrænsede designmuligheder der kan laves mønstre, tekst eller loger, det er kun fantasien der sætter grænser.

Hvor kan Daltex stentæpper anvendes

Ude arealer Inde arealer
Indkørsler Garager
Parkeringspladser Butikker
P kælder Kontoer
Terrasser Udstillingslokaler
Stisystemer Motionscenter
fortove Opholdsrum
Altaner Vådrum

Hvad er Permeable belægning

Daltex stentæpper er Permeable, hvilket betyder at det tillader vand at trænge igennem og infiltrere jorden under overfladen, i stedet for at skabe oversvømmelser eller løbe af på overfladen. Permeable belægninger kan hjælpe med at reducere erosion, forbedre vandkvaliteten og genopbygge grundvandsniveauerne. Daltex stentæpper kan bruges i parkeringsarealer, gangstier, terrasser og andre udendørs områder, hvor regnvand kan blive en udfordring.

Fordele ved Permeable Belægning

Permeable belægningsløsninger vokser i popularitet, fordi de hjælper med at tackle en række problemer, der kommer med uigennemtrængelige overflader såsom asfalt, og beton. Mange oversvømmelser i byområder er delvist forårsaget af overdreven overfladeafstrømning, hvor afløbssystemer rammer deres grænser, og det resterende vand har ingen steder at tage hen. Permeabel belægning hjælper med at forhindre oversvømmelser ved at tillade noget af dette vand at blive absorberet i jorden og dermed reducere trykket på byernes drænsystemer.

Hvorfor vælge os

Vi er en lille virksomhed som har set en værdi i dette unikke produkt og ønsker at få det udbredt blandt den danske befolkning da vi tror på mange kan se det smukke i Daltex stentæpper, samt den funktionelle værdi og ikke mindst bæredygtigheden. Produktet er en blanding af natur sten og epoxy. Epoxyen vi bruger er 90% plantebaseret og desuden er spandene, epoxyen er pakket i, lavet af 100% genanvendt plast og de er 100% genanvendelige igen. Bæredygtigheden består foruden den plantebaseret epoxy også i den lange levetid på produktet samt dem minimale vedligeholdelse. Alle materialer kommer fra Storbritanniens førende leverandør. I over 30 år har Derbyshire Specialist Aggregates opbygget et stærkt ry som producent af højkvalitetsaggregater, og DALTEX er det førende mærke inden for Stentæpper i Storbritannien. Derfor er deres produkter også gennemtestet af en bred vifte af entreprenører og arkitekter, i Storbritannien. Vi har været på kursus ved producenten og er derfor blevet certificeret til at kunne udføre Stentæpper efter producentens henvisninger.

Services

Hvad vi ellers tilbyder

Private

Erhverv

Haveanlæg på Djursland

Haveanlæg

Havedesign på Djursland

Havedesign

Brolægning og belægning

Brolægning

Træterrasser

Træterrasser/hegn

VI SERVICERE ALLE TYPER KUNDER

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Østjysk Belægning & Have

Om os

Høj kundetilfredshed

Vi er stolte af, at vi har glade kunder, for glade kunder kommer ikke af sig selv. De kommer, når de er tilfredse med det stykke arbejde, vi har lavet. Derfor kan vi også med ro i maven sige, at vi er dygtige til vores arbejde, og vi værner om kvaliteten. Vi har fagligheden, du har drømmene, og sammen kan vi skabe det perfekte uderum hjemme ved dig.

 

Anbefalinger