Østjysk Belægning & Have

Telefon

Havedesign

Mangler du idéer og overblik til haven? Få en skitse

Havedesign

En have kan meget mere end bare at være en græsplæne. Men det kan også være rigtig svært at visualisere, hvad haven kan. Derfor vælger rigtig mange at få lavet en haveskitse, så de har et overblik.

Har du ønsker til din have, men har du svært ved selv at se, hvordan hele haven skal hænge sammen? En skitse over haven er et godt sted at starte. Vi tager en snak med dig om dine ønsker og behov, og så laver vi en skitse til dig, så du kan se mulighederne – og så du har overblikket.

En detaljeret plan over haven – få lavet en komplet tegning

Ønsker du en komplet plan og tegning af din kommende have, skal du have en havetegning i stedet for en skitse. En havetegning er meget mere detaljeret, og her får du både mål, plante- og materialelister, som giver dig det fulde overblik. Når vi laver en havetegning til dig, kræver det, at vi har en rigtig god snak og dialog, så vi ved præcist, hvad du kunne tænke dig. Mangler du lidt idéer, vil vi gerne være kreative og skabe en have ud over det sædvanlige for dig.

Når du har fået en havetegning fra os, laver vi også gerne haven bagefter. Du kan også selv give dig i kast med det, hvis du har ekstra grønne fingre.

Kontakt os i dag, hvis vi skal designe din have!

Services

Hvad vi ellers tilbyder

Private

Erhverv

Haveanlæg på Djursland

Haveanlæg

Havedesign på Djursland

Havedesign

Brolægning og belægning

Brolægning

Træterrasser

Træterrasser/hegn

VI SERVICERE ALLE TYPER KUNDER

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Østjysk Belægning & Have

Om os

Høj kundetilfredshed

Vi er stolte af, at vi har glade kunder, for glade kunder kommer ikke af sig selv. De kommer, når de er tilfredse med det stykke arbejde, vi har lavet. Derfor kan vi også med ro i maven sige, at vi er dygtige til vores arbejde, og vi værner om kvaliteten. Vi har fagligheden, du har drømmene, og sammen kan vi skabe det perfekte uderum hjemme ved dig.

 

Anbefalinger