Østjysk Belægning & Have

Telefon

Træterrasser/Hegn

En træterrasse til din sommerhygge

 

Træterrasser, skure eller hegn

Træterrasser er altid populære – og hvis du bor i et forholdsvis nyt og minimalistisk hus, kan en træterrasse bryde de grå, sorte og hvide flader med naturmateriale. Træterrasser kan laves både i råtræ, og den kan laves i komposit. Begge dele har sine fordele og ulemper, og det er helt op til dig – vi laver begge dele!

 Er det tid til at søsætte projekt skur?

Har du i mange år ønsket dit et lille skur, hvor du kan opbevare grillen, cyklerne og haveredskaberne? Eller vil du gerne have et sted, du kan sidde og nørkle med din hobby? Så kan et lille skur være helt perfekt. De fleste har ikke behov for en hel tilbygning med varme og el – et skur på 20 kvm kan tit gøre underværker – og det kan vi hjælpe med!

Vil du have lidt privatliv for naboen?

Er en hæk ikke lige dig, og kan du ikke vente på, den gror til? Så er et hegn nok mere sagen. Et flot hegn til at skærme for naboerne og værne om privatlivet kan give dig mere ro, når du nyder din have. Du skal ikke tænke på, om der bliver luret på dig – du kan gøre, hvad du vil.

Uanset om det handler om træterrassen, skuret eller lidt mere privatliv i form af et hegn, er du altid velkommen til at kontakte os!

Services

Hvad vi ellers tilbyder

Private

Erhverv

Haveanlæg på Djursland

Haveanlæg

Havedesign på Djursland

Havedesign

Brolægning og belægning

Brolægning

Træterrasser

Træterrasser/hegn

VI SERVICERE ALLE TYPER KUNDER

Erhverv

Kirker

Husejer

Skoler

Offentlige

Parker

Østjysk Belægning & Have

Om os

Høj kundetilfredshed

Vi er stolte af, at vi har glade kunder, for glade kunder kommer ikke af sig selv. De kommer, når de er tilfredse med det stykke arbejde, vi har lavet. Derfor kan vi også med ro i maven sige, at vi er dygtige til vores arbejde, og vi værner om kvaliteten. Vi har fagligheden, du har drømmene, og sammen kan vi skabe det perfekte uderum hjemme ved dig.

 

Anbefalinger